15 november 2022

Nieuwe trends, innovaties en keten centraal bij Global Berry Congress

Het Global Berry Congress vindt volgende week dinsdag 15 november plaats in het World Trade Center te Rotterdam. Het evenement is georganiseerd door Fruitnet en het is voor het eerst in 3 jaar dat de spelers in de zachtfruitsector weer bij elkaar kunnen komen om de nieuwe trends en uitdagingen in de handel te bespreken, zo deelt de organisator.

"Deskundige sprekers dragen bij aan een uitgebreid programma van lezingen en interviews over belangrijke gebieden van het bedrijf, zoals marketing, merchandising, nieuwe rassen en inkoop. Verder krijgen afgevaardigden ruimschoots de tijd om elkaar te ontmoeten."

Zo is er onder andere de 'Headline Hub', waar men inzicht kan krijgen in de trends van de hedendaagse keten. Verder zal op het 'Fresh Ideas' podium meer ruimte zijn om meer gedetailleerd in te gaan op de opkomende commerciële mogelijkheden in de sector. Ten slotte kunnen op de 'Launchpad' nieuwe producten en technologieën worden bewonderd. 

Voor meer informatie of aanmelden:
Global Berry Congress
www.fruitnet.com/gbc


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.