Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gat in de markt voor borrelsnacks van lokale groenten

"Mijn vriend Renco zag dat er een enorme vraag was naar vegetarische en veganistische borrelsnacks, maar veel aanbod was er niet. Een enorm gat in de markt dus. Daar zijn wij in gesprongen. We zijn onze eigen groentediepvriessnacks gaan maken. Daarnaast zien we natuurlijk de gevolgen van de klimaatverandering en willen graag ons steentje bijdragen. Met eten, want eten verbindt", vertelt Margje Pijpker tegen Nu.nl. Zij maken duurzame diepvriessnacks van lokale groenten, zoals bloemkool. 

Lees hier het volledige artikel van Nu.nl

Publicatiedatum: