Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Paul Slupecki is de nieuwe senior vice-president van Tomra Fresh Food

Tomra Food heeft Paul Slupecki benoemd tot senior vice-president, hoofd van Tomra Fresh Food. Dit volgt op de reorganisatie van Tomra Food voor twee bedrijfsonderdelen, Tomra Fresh Food en Tomra Processed Food. Tomra Fresh Food is wereldleider op het gebied van geïntegreerde verpakkingsoplossingen voor verse groenten en fruit, zoals technologieën voor sorteren, schillen, analyseren en verpakken.

Paul was eerder vice-president, head of global sales van Tomra Fresh Food. Hij speelde een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de bedrijfsactiviteiten van Tomra Fresh Food, sinds hij in 2019 bij het bedrijf in dienst trad en leidde de directe commerciële markttoegang in Europa en Latijns-Amerika, evenals de recente oprichting van een geïntegreerd zakelijk partnerschap met ICOEL, dat ook groenten- en  fruitverwerkingsapparatuur ontwerpt en produceert.

Michel Picandet, executive vice-president en hoofd van Tomra Food: "Ik ben erg blij dat Paul deel uitmaakt van het managementteam van Tomra Food en dat ik in zijn nieuwe hoedanigheid met hem kan blijven samenwerken. Pauls solide ervaring in de voedingsmiddelenindustrie en zijn eerdere commerciële rol bij Tomra zullen onze inspanningen en investeringen versterken, zodat we nog beter met onze klanten kunnen samenwerken. Ik verwacht dat Paul een grote bijdrage zal leveren aan de successen van onze klanten en tegelijkertijd een sterker netwerk voor Tomra Fresh Food over de hele wereld zal blijven ontwikkelen."

Paul: "Ik ben erg enthousiast over mijn nieuwe rol en kijk ernaar uit om, samen met het mooie team van Tomra Fresh Food, deel uit te maken van de Tomra-hulpbronnenrevolutie, waarin we klanten helpen hun bedrijven te laten groeien en tegelijkertijd een positieve impact te hebben op de wereldwijde duurzaamheid. We streven ernaar onze klanten betere toegang te geven tot Tomra's teams in de regio's en hen te voorzien van oplossingen die de grootste positieve impact hebben op hun resultaat."

Voor meer informatie:
Marijke Bellemans
Tomra
Tel: +32 (0)476 74 19 18
marijke.bellemans@tomra.com   
www.tomra.com/food  

Publicatiedatum: