Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De verbeterde 4G realtime slimme sensor kan 90 dagen monitoren

Fresh-key (Shanghai) Technology levert een complete koelketen IoT-bewakingsoplossing voor de wereldwijde voedselvoorzieningsketen, met name voor verse voeding. Haar klanten bevinden zich in tientallen landen in Amerika, Oceanië, Azië, enzovoort. Tina Sun sprak onlangs met Freshpublishers over de nieuwe verbeterde producten van het bedrijf.


"Vergeleken met de originele producten heeft onze onlangs verbeterde 4G realtime slimme sensor een slankere vorm en kan hij 90 dagen lang continu monitoren. Vergeleken met 2G- en 3G-technologieën kan het signaal van 4G cat1/m-technologie de meeste landen en regio's in de wereld dekken. Hij heeft een laag stroomverbruik, een langere levensduur en kan worden opgeschroefd tot 90 dagen, wat vooral geschikt is voor klantengroepen die producten langdurig moeten bewaken. Ik ben zeer optimistisch over de marktvooruitzichten van dit verbeterde product. Het heeft zeer duidelijke voordelen op het gebied van kosten en prijs," aldus Tina.


In de afgelopen jaren heeft Fresh-key niet alleen met succes een verscheidenheid aan USB-temperatuurrecorders en temperatuur- en vochtigheidsrecorderproducten op de markt gebracht, maar ook Fresh-IOT, een zelfgebouwd IoT-platform voor de koelketen. Fresh-IOT is gewijd aan de realtime datatracking van temperatuur, vochtigheid en positie die nodig is in het wereldwijde koeltransport. Het biedt ook diensten van informatieonderzoek over goederenclassificatie en de uitnodiging van samenwerking tussen meerdere partijen om een visuele, traceerbare en efficiëntere samenwerking te bieden voor de wereldwijde koelketen.



Tina zei over het belang van haar koelketenplatform en temperatuur- en vochtigheidsrecorderproducten voor de AGF-sector: "In de afgelopen jaren heeft de koelketenlogistiek een hoge vlucht genomen. Met de vooruitgang van de koeltechnologie wordt fruit de drijvende kracht achter de koelketen, de rijzende ster van het transport. De meest populaire kersen op de markt worden voornamelijk door de lucht en over zee vervoerd. In vergelijking met luchtvervoer is de prijs van zeevervoer lager, maar de transporttijd bedraagt meer dan 20 dagen. Het is niet gemakkelijk om de versheid van kersen te garanderen, wat het belang van het vervoer in de koelketen aantoont. De temperatuur tijdens het vervoer in de koelketen bepaalt de kwaliteit van de kersen en de temperatuur- en vochtigheidsmeter is bijzonder belangrijk."

Voor meer informatie:
Tina Sun, General Manager
Fresh-key (Shanghai) Technology Co., Ltd
+86 150 0056 4488 
tina@fresh-key.com  

Publicatiedatum: