Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Luitenfruit bestaat 50 jaar

Van centen verdienen naar focus kwaliteit

Fruithandel Henk Luiten en Zonen is opgericht door Henk Luiten in 1972. Inmiddels werken de zonen en kleinzonen ook in het bedrijf en daar zijn drie generaties best trots op. "In 2017 hebben wij ons 45-jarig bestaan gevierd en is de naam veranderd in Luitenfruit. In al die jaren is er natuurlijk het nodige veranderd. Zo hebben wij ons in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het leveren van werkfruit. En met resultaat. Onze enthousiaste bezorgers rijden op doordeweekse dagen heel wat kilometers. Onveranderd zijn de marktdagen in Oldenzaal, Glanerbrug en in het centrum van Enschede." 


Filmpje over 50 jaar Luitenfruit

Was Henk Luiten in het begin vooral gefocust op centen verdienen, toen zijn zonen Rob, Maarten en Frank erbij kwamen gingen ze juist voor kwaliteit. "We werden wat duurder. Maar de voorspelling van de jongens dat kwaliteit zich vanzelf terugverdient is uitgekomen", zo vertellen ze aan Tubantia die uitgebreid terugblikt met de familie Luiten en een filmpje maakte.


Henk Luiten, foto Facebook

Klik hier voor het hele artikel in Tubantia

Voor meer informatie:
LuitenFruit
Tel.: 06-51281238
www.luitenfruit.nl 
info@luitenfruit.nl 

 
Publicatiedatum: