Deliveroo stopt in Nederland

Spar Gran Canaria heropent twee winkels 
Spar Gran Canaria blijft zich inzetten voor kwaliteit en service door efficiëntere en milieuvriendelijkere supermarkten te ontwikkelen. De 500 m² grote Spar Tomas Miller Supermarkt heeft nu een grotere winkelruimte die een comfortabelere winkelervaring biedt. De winkel onderscheidt zich door de exclusieve zones voor groenten en fruit, slagerij, delicatessen, bakkerij, vis en kant-en-klare maaltijden. Spar Luís Doreste Silva Supermarkt heeft een volledig moderne en vernieuwde uitstraling, zowel binnen als buiten, met een grotere winkelruimte. Deze 600 m² grote Spar-winkel onderscheidt zich door de exclusieve afdelingen voor verse streekproducten, groenten en fruit, bakkerij, slagerij en delicatessen.
Bron: spar-international.com 

Deliveroo vertrekt definitief uit Nederland
Eind november zet Deliveroo definitief een punt achter zijn activiteiten in Nederland. Het bezorgplatform ziet geen mogelijkheden om in het land een sterke marktpositie op te bouwen.
Bron: retaildetail.eu 

VK: Sainsbury's staat bovenaan de ranglijst voor inspanningen voor gezonde en duurzame voeding
Sainsbury's staat bovenaan de ranglijst van supermarkten voor zijn inspanningen op het gebied van gezondheid en duurzaamheid, zo blijkt uit het eerste rapport van The Food Foundation. In het allereerste jaarlijkse rapport over de staat van de nationale voedingssector worden de best en slechtst presterende Britse supermarkten, cateraars en restaurantketens genoemd in de ranglijst van wat bedrijven doen om gezonde en duurzame voeding te bevorderen. De Food Foundation roept nu de regering op om een verplichte regeling in te voeren voor alle grote Britse levensmiddelenbedrijven om verslag uit te brengen over de verkoop van groenten en fruit, de verkoop van levensmiddelen met een hoog vet-, zout- en suikergehalte, plantaardige en vleesgebaseerde eiwitten en de hoeveelheid onverkochte voeding die wordt weggegooid.
Bron: grocerygazette.co.uk 

The Simple Root is nu online verkrijgbaar
The Simple Root, het innovatieve veggie-first plantaardige voedingsmerk, is nu verkrijgbaar bij de boodschappenbezorgwebsites Plantbelly en igourmet.
The Simple Root is een wereldwijd merk van plantaardige voeding, ondersteund door Pilot Lite en McCain Foods. Het bedrijf gebruikt een innovatief proces om veelzijdige en smakelijke plantaardige snacks en voedingsmiddelen te maken. The Simple Root gecertificeerde plantaardige producten zijn een mix van groenten, fruit, kruiden en specerijen. Ze zijn niet gemaakt met zuivel, noten, soja, eieren, gluten, tarwe, of kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.
Bron: businesswire.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.