Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Herbruikbare 4G draadloze temperatuur- en vochtigheidslogger met lichtsensoren

In de bloeiende markt voor de bewaking van de koelketen spelen temperatuur- en vochtigheidsrecorders een steeds belangrijkere rol. De heer Liao is directeur van Tzone Digital Technology, een fabrikant van temperatuur- en vochtigheidsbewakingsapparatuur. Hij introduceerde de nieuw ontwikkelde TT18 draadloze temperatuur- en vochtigheidsrecorder die meerdere malen kan worden gebruikt.

Volgens Liao is de TT18 4G temperatuur- en vochtigheidslocatie logger ontworpen voor temperatuur- en vochtigheidsmeting in meerdere sectoren en is hij geschikt voor de koelketenlogistiek en opslagstations.

"TT18 is een realtime draadloze datalogger, voornamelijk gebruikt voor temperatuur- en vochtigheidsbewaking op afstand. Klanten kunnen een SIM-kaart installeren om het netwerk te koppelen. Het temperatuurbereik dat de recorder kan controleren is -20°C ~ 60°C, en de opnameperiode is zo lang als 100 dagen. Nadat de producten aankomen, kunnen de gebruikers het gegenereerde PDF-datarapport direct verkrijgen zonder enige software te installeren. De toepassing van geavanceerde technologie op dit product verzekert de volledigheid en de authenticiteit van de gegevens. Het gebruik van deze recorder kan de trainingstijd en -kosten sterk besparen en combineert ook de operationele draagbaarheid van traditionele papieren recorders met de realtime prestaties van draadloze recorders om een perfecte gebruikerservaring te creëren."

Over de voordelen van het product in vergelijking met soortgelijke producten op de markt zei Liao: "Allereerst neemt de TT18 een energiezuinige werkmodus aan. Hij gaat alleen draaien voor het verzenden van gegevens en is in een slaapstand op andere momenten. De lange reservetijd kan groter gemak brengen. Ten tweede is dit product een draadloze 4G datalogger voor het meten van de temperatuur en vochtigheid, die overal kan worden gebruikt, vooral in landen zoals Singapore en Australië die geen 2G netwerken gebruiken. Ten derde worden de gemeten gegevens, met behulp van hoogwaardige gevoelige componenten, hoge meetnauwkeurigheid, ingebedde 4G-module, via het 4G-netwerk naar het achtergrondsysteem gestuurd voor controle en analyse en beschikt het over de functie van lichtmeting en USB om automatisch PDF-rapporten te genereren."

"Het kiezen van de juiste temperatuurapparatuur is bijzonder belangrijk. Deze 4G draadloze temperatuurlocatie datalogger maakt het voor klanten gemakkelijker en handiger om de temperatuur-veranderingen van groenten en fruit in elke schakel van het proces te controleren, zodat klanten kunnen corrigeren en tegenmaatregelen kunnen geven om verliezen tijdens het transport te beperken."

"Of het nu door de lucht, over zee of over land gaat, klanten kunnen hun eigen transittijd kiezen, zodat groenten en fruit in alle stadia van de levering op de gewenste temperatuur en vochtigheidsgraad worden gehouden. Zodra het product werd gepresenteerd ontvingen we aanvragen van klanten in Europa, Amerika, Zuidoost-Azië en andere plaatsen. We hebben ook gratis monsters aangeboden in de hoop meer importeurs en exporteurs te ontmoeten die behoefte hebben aan temperatuur- en vochtigheidsbewaking," zei Liao.

Tzone blijft zijn productlijn uitbreiden en verrijken. Naast de TT18-serie heeft Tzone verschillende soorten apparatuur, waaronder USB, Bluetooth temperatuur- en vochtigheidsloggers, draadloze lora temperatuur- en vochtigheidssensoren en gateways die aan de behoeften van verschillende klanten kunnen voldoen.

Wat betreft de voordelen van het bedrijf, zei de marketingafdeling van Tzone: "Ons bedrijf heeft 16 jaar ervaring in de productie van temperatuur- en vochtigheidsapparatuur en heeft een eigen fabriek, R&D-afdeling en productieafdeling om de kwaliteit te controleren. De productlevering heeft een goede algemene controle en kan de perfecte presales en aftersales verlenen."

Voor meer informatie:
Shenzhen Tzone Digital Technology Co., Ltd.
Frank Liao
+86 755 82840670 
info@tzonedigital.com 
www.tzonedigital.com