Nieuw rijp- en pakstation voor Westfalia Fruit in Graveson, Frankrijk

Westfalia Fruit France kondigt de bouw aan van haar nieuwe rijp- en pakstation dat in november 2022 operationeel moet zijn. De ultramoderne faciliteit in Graveson, in de Provence in Zuid-Frankrijk, zal avocado-opslag, rijpingskamers en verpakkingscapaciteit omvatten om Westfalia's pan-Europese activiteiten te ondersteunen.

"De vestiging in Graveson is een belangrijke aanvulling op onze bestaande Europese activiteiten en zal nauw samenwerken met onze bestaande vestiging in Parijs en in heel Europa om ervoor te zorgen dat we avocado's van constante kwaliteit blijven leveren aan nieuwe en bestaande klanten," zegt Paulina Criticos, Westfalia Fruit's CEO voor EMEA.

Paulina voegt hieraan toe: "Het voordeel van het bouwen van een nieuwe vestiging is dat we ervoor kunnen zorgen dat deze klaar is voor de toekomst, met geavanceerde technologie en bouwmaterialen zoals thermische isolatie, bewegingsdetectoren in gemeenschappelijke ruimtes en hernieuwbare energie."

Het rijp- en pakstation is ontworpen met de hoogste eisen op het gebied van milieu en voedselveiligheid in gedachten. Westfalia's geavanceerde intellectuele eigendom op het gebied van rijping is toegepast in de rijpingskamers die zijn ontworpen met de nieuwste technologie om avocado's en ander exotisch fruit te rijpen volgens de specificaties van de klant. "Het pakstation zal de productiecapaciteit van onze Franse activiteiten verdubbelen en de groep in staat stellen een groter geografisch klantenbestand te bedienen. Het verpakkingscentrum in Graveson zal Westfalia Fruit in staat stellen haar marktaandeel in Europa verder te vergroten."

De officiële opening van de vestiging vindt plaats in november 2022 en is de 12e vestiging van Westfalia in Europa en het Verenigd Koninkrijk.

Voor meer informatie:
Danielle Willems
Westfalia Fruit
Tel.: +27 011 076 8358
danielle.willems@westfaliafruit.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.