Frank Hessing

Onze nieuwe VersFabriek in Venlo is volop in ontwikkeling. Via geautomatiseerde processen verwerkt Hessing Supervers straks elke dag 320.000 kilo groenten tot meer dan 850 verschillende groenteproducten. Daar hebben we veel mensen voor nodig, maar we gaan ook een deel automatiseren door middel van AMR’s.

Onlangs ben ik gaan kijken op onze locatie in Belfeld. Daar is een opstelling gemaakt waar we de hele orderafhandeling testen. Zo kunnen we beoordelen of de systemen onderling de juiste informatie uitwisselen. Complimenten voor al mijn collega’s die daar momenteel hard aan werken. Dit proces juist inrichten is superbelangrijk. Straks hebben we namelijk meer dan 100 lijnen die allemaal op het juiste moment de juiste materialen nodig hebben. De contouren van onze fabriek worden steeds duidelijker, dat maakt mij elke dag weer meer en meer trots.
 
#supervers #hessingsupervers #robotisering #automatisering #supertrots

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.