Garlic Solutions voegt ‘gembergemak’ toe aan haar assortiment

Garlic Solutions, gespecialiseerd in (on)gepelde knoflooktenen, levert daarnaast ook vers gesneden specerijen en mixen. Recent hebben zij hun assortiment uitgebreid met 'gembergemak'. Dit omvat kant-en-klare gemberstukken, blokjes en gemberschijven."Wij kregen van klanten steeds meer de vraag naar verse gemberproducten. Wij denken altijd graag mee en dit heeft geresulteerd in ons assortiment ‘gembergemak’. Wij produceren nu kant- en-klare gemberstukken, blokjes en gemberschijven en leveren deze onder andere aan de horecagroothandel en supermarkten. Daarnaast vind je onze gember ook terug in de bekende verse maaltijdboxen en in vers- en wokpakketten. Onze gember is gewassen, klaar voor gebruik en zonder additieven. We zijn
ervan overtuigd dat ons ‘gembergemak’ weer een smakelijke en gezonde toevoeging is op ons bestaande assortiment", aldus Kaz Abbekerk, eigenaar van Garlic Solutions.

Waarom ‘gembergemak’ van Garlic Solutions?
"Wij selecteren de gember op grootte, gewicht en aantallen, dus helemaal op maat. Dit kan variëren van gemberblokjes van circa 3 mm tot gemberstukken van 3 tot 5 cm. Wij gebruiken geen additieven, dat doen wij bij geen van onze producten, maar door onze wijze van verwerken is de houdbaarheid onder de juiste omstandigheden meer dan veertien dagen."

Voor meer informatie:
Garlic Solutions
+31 (0)182 2050 44
info@garlicsolutions.nl   
www.garlicsolutions.nl   


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.