"Azië is de grootste appelmarkt voor ons"

De Turkse fruitteler en exporteur Ana Fruit neemt dit jaar deel aan de Asia Fruit Logistica in Thailand. Momenteel is het bedrijf bezig met hun appels, waarvan ze veel naar Aziatische markten verschepen. Volgens Kubra Guven, marketing manager van Ana Fruit, is de feedback positief voor wat de verzendingen van dit jaar betreft.

"We zitten midden in de verzending van onze Gala en Granny Smith appels, dus ons seizoen is in volle gang. Ook het verpakken van de Red Delicious is begonnen. We leveren zowel aan de internationale als aan de binnenlandse markt en de feedback over de eerste zendingen is tot nu toe heel goed. Ana Fruit kan dagelijks 200 ton appels en 40 ton granaatappels verpakken. We kunnen dus zeggen dat onze vraag op dit moment normaal is, met een totaal van 120 ton per dag voor beide soorten fruit."

Specifiek voor appels is Azië eigenlijk de beste markt voor Ana Fruit, legt Guven uit. "Hoewel onze belangrijkste markt voor kersen en granaatappels in Europa ligt, is Azië feitelijk onze grootste markt als het gaat om appels. Daarnaast versturen we een hoop kersen, via luchtvracht, naar meer dan 40 landen. De meeste daarvan gaan naar landen in het Verre Oosten. Azië is dus inderdaad een grote markt voor ons, met nog steeds meer potentieel. We verwachten de hoeveelheden te vergroten en nog meer nieuwe markten te ontdekken voor onze klasse I appels en granaatappels."

"We hopen veel mensen te mogen verwelkomen bij onze stand tijdens Asia Fruit Logistica 2022 in Bangkok, Thailand. We zijn een leverancier van appels, granaatappels en kersen die afkomstig zijn uit heel Turkije. Ons doel is om onze huidige positie op de Aziatische markt te behouden en ons klantenbestand uit te breiden naar meer landen in heel Azië. Bezoek ons in het Turkse Paviljoen. Stand: N-13," besluit Guven.

Voor meer informatie:
Kubra Nur Guven
Ana Fruit Gıda San. Ve Tic. Ltd. Sti
Tel: +90 246 606 0660
Mobiel: +90 534 838 4232
marketing@anafruit.com.tr    
www.anafruit.com.tr  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.