Fruit Attraction 2022 breekt records

De beurs Fruit Attraction, georganiseerd door Ifema Madrid en Fepex, overtreft de cijfers van 2019, tot nu toe de meest succesvolle editie in haar geschiedenis, met 1.800 bedrijven uit 55 landen, een aanbod van meer dan 58.000 m2 groente- en fruitproducten en een verwachte opkomst van 90.000 professionals uit 130 landen.

Als nieuwe ontwikkeling heeft de beurs de functie van de Fruit Attraction Guest Region opgenomen, te beginnen met Andalusië.

In totaal 8 hallen, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 en 10 van het expositiecentrum Ifema Madrid herbergden het brede aanbod van groenten en fruit op deze editie, wat een stijging van de bezetting van 38% betekent ten opzichte van de editie van vorig jaar, om nog maar te zwijgen van het overtreffen van de pre-pandemische cijfers van 2019. Deze groei is onder meer te danken aan de toevoeging van nieuwe bedrijven, die goed zijn voor meer dan 19% van de totale deelname.

Deze zeer positieve cijfers tonen de groeiende belangstelling van de AGF-sector voor deelname aan het grootste zakencentrum van de sector, evenals de steun voor de promotie van Fruit Attraction als een fundamentele hefboom voor internationalisering en een ontmoetingspunt voor alle professionals van de hele toeleveringsketen in een belangrijke maand voor de planning van campagnes.

In 2022 waren 55 landen vertegenwoordigd. Naast een sterke Europese deelname, met bedrijven uit Frankrijk, Italië, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, België, Portugal, Polen en Duitsland, waren er groepsdeelnames uit Servië. Elders waren landen als Colombia, de Verenigde Staten, Korea, Peru, Chili, Zuid-Afrika en India vertegenwoordigd en uit Afrika nam de deelname toe, met name uit Kenia, Guinee en Ivoorkust.

Klik hier voor en fotoreportage van de Nederlanders en Belgen
Klik hier voor de fotoreportage van de Spaanse bedrijven
Klik hier voor de fotoreportage van de Duitse en Oostenrijkse bedrijven
Klik hier voor een fotoreportage van de Franse bedrijven
Klik hier voor een fotoreportage van de Italiaanse bedrijven
Klik hier voor een fotoreportage van de Latijns-Amerikaanse bedrijven
Klik hier voor een fotoreportage van de overige internationale bedrijven


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.