Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
kiwibes

Britse shoppers enthousiast over 'nieuw' M&S-fruit

Britse shoppers zijn online geobsedeerd door een 'nieuw' fruit dat verkrijgbaar is bij Marks and Spencer. Een video die op social media site TikTok is geplaatst, heeft bijna 3 miljoen views opgeleverd en stimuleert mensen om naar de supermarkt te gaan om het ongewone product te proberen.

TikTok gebruiker @gracecartermusic deelde het voor velen onbekende fruit eerder deze week op haar account. De video van Grace, met als eenvoudige titel "these slap so hard", toont haar terwijl ze een M&S punnet vasthoudt met daarin groene bessen die aan de buitenkant lijken op druiven, maar worden omschreven als "mini kiwi's".

De Engelse social media influencer verklaarde: "Ze heten kiwibessen", voordat ze een hap nam en de kiwi-achtige binnenkant aan de camera liet zien. Ze vervolgde: "Zeg me dat dat niet te gek is. Het zijn mini-kiwi's. Waanzinnig."

Bron: mylondon.news

Publicatiedatum: