kiwibes

Britse shoppers enthousiast over 'nieuw' M&S-fruit

Britse shoppers zijn online geobsedeerd door een 'nieuw' fruit dat verkrijgbaar is bij Marks and Spencer. Een video die op social media site TikTok is geplaatst, heeft bijna 3 miljoen views opgeleverd en stimuleert mensen om naar de supermarkt te gaan om het ongewone product te proberen.

TikTok gebruiker @gracecartermusic deelde het voor velen onbekende fruit eerder deze week op haar account. De video van Grace, met als eenvoudige titel "these slap so hard", toont haar terwijl ze een M&S punnet vasthoudt met daarin groene bessen die aan de buitenkant lijken op druiven, maar worden omschreven als "mini kiwi's".

De Engelse social media influencer verklaarde: "Ze heten kiwibessen", voordat ze een hap nam en de kiwi-achtige binnenkant aan de camera liet zien. Ze vervolgde: "Zeg me dat dat niet te gek is. Het zijn mini-kiwi's. Waanzinnig."

Bron: mylondon.news


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.