Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vier nieuwe op millennials gerichte saladekits

Green Fork, de retaillijn van Fresh Prep, heeft in Californië en Nevada vier saladekits gepresenteerd. Everything But The Burger™ en All Hail Lemon Kale™ zijn twee gloednieuwe producten van Green Fork, als aanvulling op de Marvelous Mediterranean™ en Slammin' Sesame™, de eerste producten in deze lijn. In april debuteerde Fresh Prep, een dochteronderneming van Boskovich Fresh Food Group, met Green Fork: een frisse, inventieve lijn van saladepakketten, salademixen en verpakte groenten.

Green Fork brengt een frisse wind in het segment voorverpakte salades, met een uitnodigende en speelse verpakking en door chef-koks ontwikkelde recepten.

Fresh Prep, LLC's retail lijn, Green Fork, presenteert vier saladekits in Californië en Nevada onder The Save Mart Companies banners van Save Mart en Lucky California.

Green Fork kwam met deze vier saladepakketten in felgekleurde, uitnodigende verpakkingen waarop de ingrediënten voor de consument staan vermeld. De Marvelous Mediterranean bevat een zoete balsamico-dressing en bestaat uit een mix van groene kool, rode kool, geraspte bloemkool, wortels, groene boerenkool, fetakaas kruimels en gekruide flatbread strips.

De Slammin' Sesame bevat een sesam-gember-miso-dressing met ingrediënten als rode kool, groene kool, groene boerenkool, wortelen, groene uien, sesamstukjes en zonnebloempitten.

De All Hail Lemon Kale kit bevat een citrus-citroen-maanzaad-dressing, gecombineerd met groene boerenkool, spruiten, broccoli stengel, groene kool, rode kool, geroosterde pepitas en zoete veenbessen.

De Everything But The Burger-kit bevat ijsbergsla, groene kool, rode kool, groene ui, wortelen, peterselie, croutons, knapperige bacon en een geheime hamburgersaus-dressing.

De vier kits zijn verkrijgbaar bij Save Mart en Lucky California voor de prijs van $4,49 à $4,99.

Voor meer informatie:
Ashley Martinez
Fresh Prep, LLC
amartinez@js2pr.com 
gwelch@boskovichfarms.com 
www.greenforkfresh.com 
www.boskovichfarms.com/fresh-prep-products/green-fork

Publicatiedatum: