Takeaway.com en Carrefour testen thuislevering boodschappen

Maaltijdbestelplatform Takeaway.com gaat voor het eerst ook supermarktproducten aanbieden en leveren, in partnership met supermarktketen Carrefour België. Vanaf deze week zullen meer dan 500 producten – van groenten en fruit tot verzorgingsproducten – vanuit een Carrefour in Brussel te bestellen zijn via Takeaway.com. 
De eerste supermarkt op het Takeaway-platform is de Carrefour Express Anspach in Brussel

"Deze winkel hebben we specifiek geselecteerd omwille van de zeer centrale ligging in de stad, zodat we van hieruit zoveel mogelijk consumenten kunnen bedienen", legt Arnaud Lesne, director Innovation and Partnerships bij Carrefour, uit. "We hebben hier ook een breed assortiment aan producten, van verse producten zoals vlees, vis en groenten tot dagelijkse verzorgings- of onderhoudsproducten, zodat we echt kunnen inspelen op wat mensen op korte termijn nodig hebben om bijvoorbeeld te koken of te wassen."

"In totaal zullen er zo’n 500 supermarkt-producten te bestellen zijn via Takeaway.com, die tussen 10u en 21u30 geleverd zullen worden door onze brand ambassadors. Op deze manier breiden we ons aanbod verder uit, ook naar andere klantendoelgroepen", aldus Siska De Lombaerde, Country Director Belux bij Takeaway.com. "Voor Takeaway.com is dit een belangrijke nieuwe stap in de ambitie om een breder platform te worden met meer services dan alleen kant-en-klare maaltijden."

Bron: Carrefour


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.