Farmers verkoopautomaten gaat nu ook zeevruchten verkopen

Nocera, een bedrijf in zeevruchten, kondigde deze week aan dat de onderneming een distributieovereenkomst hebben gesloten met Farmers Vending Machine. Volgens de overeenkomst is Farmers overeengekomen om elke maand ongeveer $1.000.000 aan levensmiddelen van Nocera in te kopen.

Meixin is een gevestigd voedselverwerkings- en cateringbedrijf en houdt zich bezig met de productie van warme en diepvriesmaaltijden, groepsmaaltijden en de verwerking van groenten en fruit voor andere bedrijven in dezelfde sector.

Vóór deze distributieovereenkomst betrok Farmers haar producten hoofdzakelijk van kleine lokale boeren en telers en verkocht zij deze via haar verkoopautomaten in treinstations. Farmers wil zijn automaten uitbreiden naar warenhuizen en eigen outletwinkels openen in heel Taiwan.

Jeff Cheng, CEO van Nocera: "Deze distributieovereenkomst biedt Farmers niet alleen een betere prijs, maar zou Nocera ook een mooie omzet moeten opleveren. We willen onze huidige en toekomstige klanten de beste zeevruchten en producten bieden en geloven dat dit zal gebeuren als Farmers doorgaat met het openen van extra outletwinkels."

Voor meer informatie: accesswire.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.