Paul-Wouter den Ouden versterkt team Rola Fresh

Vanaf 1 oktober start Paul-Wouter den Ouden bij im- en exporteur Rola Fresh. "Met de komst van Paul-Wouter zijn we op volle kracht om onze klanten te voorzien van zoete aardappels, import kasgroenten en Franse specialiteiten aardappels," aldus Robert Voskamp.


Robert Voskamp en Paul-Wouter den Ouden

Op elkaar ingewerkt
Beide heren zijn elkaar niet onbekend, ze werkten bij hun eerdere werkgever al bijna 8 jaar samen en daarvoor werkten zij al jarenlang samen als klant en leverancier. "Ik ben onwijs blij en trots op de komst van Paul-Wouter. Ik spreek uit ervaring dat we een goed team zijn en ik kijk ernaar uit om samen Rola Fresh tot een groot succes te maken", aldus Robert. 

Paul-Wouter vervolgt: "We zijn allebei harde werkers, open en eerlijk en gaan voor een hoog serviceniveau. We hebben een goede klik en zitten op één lijn als het gaat om onze visie en manier van werken. Het is dus echt een onwijs mooie uitdaging om samen Rola Fresh op te bouwen en er een succesvol bedrijf van te maken."

Achtergrond Paul-Wouter
Net als bij Robert stroomt er ook bij Paul-Wouter AGF-bloed door de aderen. Als jongetje van 3 jaar kon je hem al op een pallet komkommers tegenkomen als hij met zijn vader meeging naar de veiling. Ook al adviseerde zijn vader om voor een ander vak te leren, is Paul-Wouter toch al op jonge leeftijd in de AGF beland. Wat een tussenjaartje zou moeten zijn voor het starten van zijn nieuwe officiersopleiding, is nu ruim 20 jaar ervaring in de AGF-branche geworden. "Het is gewoon een hele leuke branche om in te werken, iedereen heeft groenten nodig en het is super gezond. Daarnaast is er nooit een dag hetzelfde en juist dát vind ik heel erg leuk. Zelfs na ruim 20 jaar, ervaar ik dat nog steeds, zeker dit jaar met de energie- uitdaging waar de branche mee te kampen heeft."

Nieuwe locatie
Vanaf 1 oktober is het kantoor van Rola Fresh te vinden op Leehove 117 in De Lier. Een mooie locatie op 2 minuten afstand van de verlaadlocatie Cool Control in Maasdijk. 

Voor meer informatie:   
Rola Fresh                                                      
+31 174 72 55 20    
contact@rolafresh.nl                                     
www.rolafresh.nl   


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.