AGF van Nederlandse telers wederom centraal in Net zo-campagne van Aldi

Na het succes van de eerste AGF-campagne in mei dit jaar, komt Aldi met een vervolg. Vanaf maandag 3 oktober staan aardappelen, groenten en fruit van Nederlandse bodem voor de tweede keer centraal in een omnichannel campagne van de discounter. In deze nieuwste Net Zo-campagne worden aardappelen, groenten en fruit uit het herfstseizoen uitgelicht.

Logisch vervolg
De AGF-campagnes zijn een logisch vervolg op de stappen die Aldi eerder nam op het gebied van AGF. De discounter gaf in november vorig jaar het startsein voor de uitrol van de nieuwe winkelformule, waarbij aardappelen, groenten en fruit bij binnenkomst van de winkel gepositioneerd zijn. De campagnes zijn de volgende stap waarmee ALDI het versassortiment een prominente plek geeft. 

Aardappelteler Stefan Sonneveld en Schaap Holland staan centraal in deze TV-spot

Met de campagne laat de supermarkt zien dat, misschien anders dan de consument denkt, AGF van Aldi wel degelijk ook uit Nederland komt. En daarbij net zo vers en kwalitatief is als elders, maar dan voor een Aldi prijs. Zo zijn een groot deel van de aardappelen afkomstig van teler Stefan Sonneveld uit Dronten en verpakt door Schaap Holland uit Biddinghuizen. Beide hebben een prominente rol in de nieuwste tv-commercial van Aldi. Daarnaast zijn deze en andere Nederlandse telers en leveranciers te zien in de folder, op de website en op de social media kanalen van de discounter.

Het social media team van ALDI heeft tijdens de campagne ook een ludieke activatie in petto. Houd Aldi’s Facebook, Instagram en TikTok in de gaten voor meer informatie.

Voor handige tips en lekkere recepten met aardappelen, groente en fruit vers van eigen bodem, kunnen klanten terecht op Altijd ALDI. Het contentplatform biedt kookinspiratie voor elk moment. Zo ontdekt de klant heerlijke variaties op de traditionele hutspot en een eenvoudig stappenplan voor het maken van zacht-zoete stoofpeertjes.  

Nieuwsgierig naar de nieuwe tv-commercial? Bekijk ‘m hier. Meer informatie over de AGF-campagne is te vinden op aldi.nl/eigenbodem

 
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.