Ahold Delhaize voornemens om CEO Frans Muller te herbenoemen

Ahold Delhaize kondigt aan dat haar Raad van Commissarissen voornemens is om de herbenoeming van Frans Muller als CEO en lid van de Raad van Bestuur voor te stellen aan de Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 12 april 2023.

Frans Muller werd CEO in juli 2018. Daarvoor was hij lid van de Management Board en Deputy Chief Executive Officer en Chief Integration Officer sinds 2016. Voor Ahold Delhaize was Frans de President en CEO van Delhaize Groep.

Peter Agnefjäll, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Ahold Delhaize, verklaarde: "We zijn verheugd dat Frans zal doorgaan als President en CEO van Ahold Delhaize, onder voorbehoud van goedkeuring van de aandeelhouders. Sinds hij in juli 2018 in deze rol begon, heeft het bedrijf verder gebouwd op zijn sterke punten. Onder leiding van Frans werd de Leading Together-strategie geïntroduceerd, waardoor het vermogen om haar klanten beter te bedienen werd vergroot."

"Frans en het executive team dat hij heeft opgebouwd, hebben de geldigheid van hun strategische keuzes op lange termijn aangetoond en hebben solide financiële resultaten opgeleverd. Vanuit deze basis is het bedrijf in staat om een ​​positieve bijdrage te leveren aan gemeenschappen en de uitdagingen aan te gaan waar onze samenleving voor staat, zoals het betaalbaar houden van gezond en duurzaam voedsel."

Bij de nominatie voor herbenoeming zei Frans Muller: "Ik ben dankbaar voor de nominatie en zou vereerd zijn om Ahold Delhaize te blijven leiden, samen met de collega's van het Executive Committee, onze geweldige lokale merken en zorgzame medewerkers, en ervoor te zorgen dat we onze gemeenschappen en ons doel bereiken om onze klanten te helpen goed te eten, tijd te besparen en beter te leven."

Bron: Ahold Delhaize


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.