Uit de oude doos: Cebeco Handelsraad Goes betrekt permanente showroom

Cebeco Handelsraad te Goes, de vertegenwoordiger van de bekende Jansen en Heuning opschepmachines en Amac stortbakken en boxenvullers, was al geruime tijd aan een nieuwe showroom toe. De loods aan de overkant van het kantoor is nu hiervoor ingericht en beslaat een 1000 m2. Gelijktijdig met de officiële opening werd de heer Meijaard voor zijn 25 dienstjaren bij Cebeco als vertegenwoordiger met de gouden Cebeco speld onderscheiden.

Links algemeen directeur van Amac de heer Albert de Jonge met rechts de heer Dolfing, manager van Cebeco Handelsraad Zuid-West Nederland

"Door de inrichting van deze permanente showroom biedt Cebeco Handelsraad haar uitgebreide klantenkring in Zuidwest-Nederland en België de mogelijkheid om het volledige pakket landbouwwerktuigen, tractoren en interne transportmiddelen, inclusief de meest recente ontwikkelingen op technisch gebied te bezichtigen", aldus de heer Dolfing, regio manager van Cebeco Handelsraad Zuid-West Nederland.

De heer Dolfing spelt de heer Meijaard de gouden Cebeco speld op

Bron: Primeur 18 - Jaargang 02 - 17 juni 1988


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.