Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uitreiking prijzen Betuwe Kers tijdens Fruitcorso weekend

Op Fruitcorsozaterdag, 17 september jl., werden prijzen uitgereikt aan de winnaars van de winactie Betuwe Kers. De prijzen werden uitgereikt door kersenteler Aart Blom.  

Winnaars
Om de consument kennis te laten maken met Betuwse kersen werd afgelopen zomer een ludieke win-actie georganiseerd. Uit het hele land kwamen bijna 3000 inzendingen binnen. De landelijke supermarkten van Hoogvliet en DekaMarkt deden mee aan de promotie van het Betuwse streekproduct. En uiteraard ook de kersenwinkel van Streeckerij de Betuwe in Wadenoijen, die de winactie had uitgeschreven.

De hoofdprijs, een hippe Omafiets, werd gewonnen door Marja Laurentius uit Rotterdam. De twee Betuwse fruitpakketten gingen naar Merle Fijn uit zaltbommel en Jianwei Wang uit Den Haag.

De uitreiking vond plaats bij het fruithandelsbedrijf van Aart Blom in Deil, waar zij getrakteerd werden op een Meet & Greet met 'Cherry Cat', koffie met kersenvlaai en een rondleiding door het bedrijf.

Betuwse kersen
De Betuwse Kersencampagne is bedoeld om het streekproduct én regio de Betuwe te promoten. De kersen zijn een typisch streekproduct uit de Betuwe. 

Voor meer informatie:
Streeckerij de Betuwe
Lingedijk 129a
4014 ME Wadenoijen
contact@streeckerijdebetuwe.nl   
www.streeckerijdebetuwe.nl     

Publicatiedatum: