Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Dataprijs voor Koppert Cress

"Bijzonder om te zien hoe een Westlands tuinbouwbedrijf op data en insights vlak zich heeft getransformeerd naar een hightech organisatie"

MOA heeft tijdens het Nederlandse Marketing Insights Event (MIE) voor het eerst de prijs Data & Insights Company of the Year 2022 uitgeroepen. Uit drie genomineerden wees de jury Koppert Cress uit Monster als winnaar aan. De andere genomineerden waren Talpa Network en Interpolis. Volgens MOA-directeur Wim van Slooten werd het tijd voor deze nieuwe prijs. ‘We reiken jaarlijks de MOA-Awards uit, maar het we misten een awards voor bedrijven die structureel op innovatieve en onderscheidende manier omgaan met (big) data en insights. Terwijl dat juist zo belangrijk is.’ De prijs werd uitgereikt aan marketing director Stijn Baan 🌱 van Koppert Cress door Adformatie CMO of the Year Dorkas Koenen (Rabobank).



De jury zegt in het juryrapport: ‘In een sector waar je het niet snel verwacht maakt Koppert Cress grote indruk met hun datagedreven manier van werken. Door de complexe keten waar ze mee te maken hebben, is er niet direct zicht op, laat staan contact met, de eindklant: Koppert Cress probeert hier op innovatieve wijze grip op te krijgen door eigen databronnen zoals CRM, kas en ordersystemen te combineren met bijzondere externe bronnen zoals social media en hier verschillende AI-technieken op toe te passen. Dit geeft tevens fundament om strategische besluiten te nemen over bijvoorbeeld marktpotentie. Bijzonder om te zien hoe een Westlands tuinbouwbedrijf op data en insights vlak zich heeft getransformeerd naar een hightech organisatie."

Voor meer informatie:
Koppert Cress
De Poel 1
2681 MB Monster
T: +31(0)174 24 28 19
www.benelux.koppertcress.com 

Publicatiedatum: