Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Day Presta wordt onderdeel van Grupo Intersur

Het Franse aardappelbedrijf Day Presta, geleid door Julian Day, sluit zich aan bij het Spaanse Grupo Intersur. Day Presta heeft ruime ervaring in het telen van hoogwaardige aardappelen. De oogst werd de afgelopen jaren op de markt gebracht door Agromar France.

Agromar France programmeert, teelt en vermarkt aardappelen uit Frankrijk in heel Europa en het Midden-Oosten. Het doel van deze vereniging is om met de technische expertise van Earl Day en de commerciële ervaring van Agromar de komende jaren het aardappelareaal te blijven ontwikkelen. De overeenkomst beoogt de investering in koelcellen voor de opslag van aardappelen en de levering aan voornamelijk Spaanse klanten.

Agromar viert in november de 5e Agromar France Potato Day op de site waar de nieuwe koelcellen zich bevinden. Het zal er monsters presenteren van veel partijen aardappelen uit alle Franse teeltregio's, een unieke kans om op één enkele dag meer te weten te komen over de situatie op de hele Franse markt.

Voor meer informatie:
Ángel Muñoz (directeur)
Grupo Intersur
Mob: +34 615 434 613 (Spanje)
Tel: +34 967 240 710
angel@grupointersur.es
www.grupointersur.es

Publicatiedatum: