Ronnie Moorman (Willem Dijk AGF): "Topmerken bepalen je kracht in het komende citrusseizoen"

Eerste Spaanse Filosofo-mandarijnen gearriveerd

Tholen - Vandaag, 19 september, heeft Willem Dijk AGF de eerste auto Spaanse mandarijnen binnengekregen, een weekje later dan afgelopen seizoen. "Het fruit is prima en zoals altijd perfect verzorgd. We starten met Satsuma/Iwasaki, een vroeg ras met een lichtgekleurde schil, maar wel met oranje vruchtvlees", aldus Ronnie Moorman.

"Met meerdere binnenkomsten per week moeten we de versheid kunnen garanderen met dit vroege ras. We komen dit jaar niet in een lege, maar zelfs volle markt overzees fruit met wel relatief hoge prijzen, zeker ten opzichte van 2021. Deze week stijgen de prijzen voor fruit van overzee naar verwachting naar een niveau rond de 18/19 euro. Vandaag starten we wat hoger met de eerste mandarijnen van het seizoen:+ 0,15 euro per kilo product en 0,02 euro transport per kilo product."

"Ook zullen er wat beperkter dikke maten beschikbaar zijn, maar voor de eerste binnenkomst is de verdeling prima. Ook het overzees fruit  zal niet ontbreken in het assortiment van Willem Dijk AGF. Uiteindelijk zal de klant zijn of haar keuze bepalen aan de hand van de vraag", constateert Ronnie. "We gaan een prima mandarijnenseizoen tegemoet, daar vertrouwen we op. Topmerken bepalen je kracht in het komende citrusseizoen."

Voor meer informatie:
Ronnie Moorman
Willem Dijk AGF
De Ossenboer 2
7547 RJ Enschede
+31 (0)53 486 47 50
Ronnie@willemdijk.nl     
www.willemdijk.nl    


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven