Zuid-Koreaanse McDonald's kan met moeite sla serveren

McDonald's Korea heeft opnieuw moeite om voldoende sla voor zijn hamburgers te bemachtigen. Op dinsdag plaatste McDonald's Korea een bericht op haar website met de volgende tekst: "Sommige restaurants kunnen producten serveren met weinig of geen sla als gevolg van een onstabiele sla-aanvoer veroorzaakt door weersomstandigheden. In deze gevallen krijgt u bij uw bestelling een gratis drankbon die u in onze restaurants kunt inwisselen."

Een woordvoerder van het bedrijf zei dat lokale teeltbedrijven de afgelopen weken niet genoeg sla hebben kunnen oogsten als gevolg van de tyfoon Hinnamnor en andere ongunstige weers-omstandigheden. Vorig jaar slaagde McDonald's er niet in een stabiele aanvoer van aardappelen en tomaten veilig te stellen.

Mow, de Koreaanse afdeling van 's werelds grootste fastfoodketen, zei dat het tegenmaatregelen voorbereidt om hetzelfde probleem in de toekomst aan te pakken, maar weigerde details te onthullen. "We kunnen niet veel details geven, maar we komen momenteel met een bevestigende methode om groenten stabiel in het land te leveren," zei een medewerker.

Bron: m.koreatimes.co.kr


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven