GS1 vindt plaats in Amsterdam op 18 oktober

Alle deelnemers in de tuinbouw- en voedselvoorzieningsketens vragen om betere zichtbaarheid, traceerbaarheid en efficiëntie. Consumenten eisen het, voedselteelt en retail worden georganiseerd voor nieuwe due diligence regelgeving en voor het managen van hun maatschappelijke verantwoordelijkheid, telers moeten hun waardevolle positie in de voedselketen kunnen laten zien en benutten.

GS1 gelooft dat standaarden essentieel zijn om deze klus te klaren en de waardeketen voor alle marktdeelnemers te verbeteren, van teler tot bord, en zelfs nog verder. Daarom heeft de organisatie besloten dit onderwerp speciale aandacht te geven tijdens het volgende GS1 in Europe Regional Forum, dat in Amsterdam wordt georganiseerd. Op dinsdag 18 oktober zijn er speciale sessies om u te informeren over wat GS1 op dit gebied doet. Deze sessies zijn:

■     Landbouw - Upstream eerst (10:30 – 12:00 CET)

■     De volgende nieuwe uitdagingen (13:00 – 14:30 CET)

■    Plenaire zitting: From Farm to Fork and Beyond (15:00 – 16:00            CET)

Regionaal forum GS1 in Europa
Eens per jaar brengt GS1 in Europe onze GS1-collega's uit heel Europa bijeen om samen te werken en strategieën en prioriteiten te bepalen voor de toekomst van onze organisatie en van onze lidbedrijven. Dit jaar vindt het GS1 in Europe Regional Forum plaats op 17-20 oktober in Amsterdam. Op de eerste twee dagen zijn de sessies open voor het bedrijfsleven (zoals aangegeven in het programma).

Het Forum verbindt Europese bedrijfsleiders, Europese verenigingen en bedrijven die de GS1-standaarden willen gebruiken om een naadloze klantervaring mogelijk te maken. Beste praktijken in Europa worden uitgewisseld tussen GS1-collega's en de sector. Veel onderwerpen komen aan bod, zoals traceerbaarheid, marktplaats betrokkenheid, wereldwijde datamodellen, innovatie, circulaire economie en de digitale reis worden behandeld in verschillende sectoren, van gezondheidszorg tot retail en vele andere.

Klik hier om te registreren.

Voor meer informatie:
GS1
www.gs1.eu 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven