Nieuw verkoopkantoor in Nederland voor Peruaanse blauwe bessenteler

De Peruaanse teler Beta zal dit seizoen zijn blauwe bessen via zijn nieuwe verkoopkantoor in Europa op de markt brengen. De premiumkwaliteit Ventura van de teler in clamshells verpakt zal per pallet kunnen worden gekocht voor distributie in heel Europa door Beta Best Produce.

Het kantoor is eerder dit jaar opgericht om de producten van het bedrijf te gaan afzetten in verschillende Europese landen die het momenteel niet efficiënt bereikt. Er zal speciale aandacht worden besteed aan Oost-Europa, waar het merk Beta al goed bekend is.

Beta is een van de grootste telers en exporteurs van AGF in Zuid-Amerika. Het bedrijf teelt op 5.500 ha gewassen, variërend van asperges, avocado's, druiven, granaatappelen, citrus en natuurlijk blauwe bessen. Dit seizoen zal het ongeveer 20 mln kg blauwe bessen leveren en de kwaliteit van de oogst zal uitstekend zijn.

"De oogst is een paar weken geleden begonnen en de druk en de grootte zijn beter dan we ooit hebben gezien. De sleutel tot een goede houdbaarheid bij aankomst heeft te maken met de manier waarop het fruit wordt geplukt en, nog belangrijker, de timing. Als een van de grootste werkgevers in de tuinbouw in Peru, hebben we het hele jaar door een stabiel personeelsbestand dat ons helpt ervoor te zorgen dat het fruit van elke afzonderlijke plant op het optimale moment wordt geoogst. We zien de positieve effecten hiervan wanneer het fruit in Europa aankomt," aldus Mike Soulsby van Beta Best.

De 125g clamshell-verpakking zal beschikbaar zijn vanaf eind september (week 39) met wekelijkse aanvoer tot het einde van het jaar. Geïnteresseerde kopers kunnen per pallet bestellen.

Voor meer informatie: 
Mike Soulsby / Soren Nicolajsen
Beta Best Produce B.V. – Netherlands 
Tel +31 20808 3690 / Whatsapp +44 7787 277599 
sales@betabestproduce.com 
www.beta.com.pe 

Polen:
Rafał Zwoiński 
+48 573 120 005
rafal@greenco.com.pl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven