Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Italiaanse GS en Auchan onderzocht in belastingfraudezaak van € 1,8 mld

VK: Morrisons / McColl's fusie geeft slechts aanleiding tot bezwaren in een klein aantal gemeenten
Het eerste onderzoek van de CMA naar de afgeronde overname van McColl's-winkels door Morrisons heeft mededingingsbezwaren aan het licht gebracht in 35 gemeenten waar de twee merken met elkaar concurreren. Over het geheel genomen zou de deal echter geen schade berokkenen aan de overgrote meerderheid van het winkelend publiek of andere bedrijven.
Bron: gov.uk 

Oostenrijk: Penny introduceert Amazon-pakketkluizen
Discounter Penny introduceert Amazon-pakketlockers in 47 verkooppunten in Oostenrijk, zodat klanten pakketten de klok rond kunnen afhalen. Tegen het einde van het jaar zullen nog 31 winkels in Oostenrijk zich bij het initiatief aansluiten, merkte de discounter op.
Bron: esmmagazine.com 

Italië: GS en Auchan onderzocht in belastingfraudezaak van € 1,8 mld 
Supermarktgiganten GS en Auchan (nu Margherita) worden onder meer onderzocht in een belastingfraudezaak van €1,8 mld, aldus Milanese rechters. Negen mensen zijn onder huisarrest geplaatst op beschuldiging van het uitschrijven van € 1,8 mld aan valse facturen en het ontduiken van btw voor een bedrag van € 260 mld, zeiden gerechtelijke bronnen. Ongeveer € 33,8 mln werd in beslag genomen bij GS, dat door Carrefour wordt gecontroleerd, en € 26,2 mln bij Auchan.
Bron: ansa.it 

VK: Depop-oprichter wil 'kapotte' voedingssector herstellen
Een nieuwe onderneming van Depop-oprichter Simon Beckerman wil de 'falende' voedingsindustrie herstellen. Delli wordt omschreven als de nieuwste innovatie in gemeenschapsgericht eten en drinken en heeft een kapitaalverhoging van € 7,1 mln aangekondigd. De financiering werd mede mogelijk gemaakt door Balderton en HV Capital, de oorspronkelijke investeerders in Depop, de eenhoorn op de modemarktplaats, die vorig jaar werd overgenomen door de Amerikaanse reus Etsy.
Bron: businesscloud.co.uk 

Publicatiedatum: