Door duurzame weeg-, sorteer- en verpakkingsapparatuur

Newtec helpt bedrijven hun opbrengst te optimaliseren

De weeg-, sorteer- en verpakkingsoplossingen van Newtec bieden klanten in de levensmiddelensector betrouwbaarheid en efficiëntie bij de bewerking. Met haar focus op het opbouwen van een langdurig vertrouwen met klanten wereldwijd helpt Newtec bedrijven bij het optimaliseren van de opbrengst door middel van gebruiksvriendelijke en duurzame weeg-, sorteer- en verpakkingsapparatuur, waardoor de uitval tot een minimum wordt beperkt en producten worden omgezet in zeer concurrerende eindproducten.

Beter gebruik van de grondstof
De grote hoeveelheid natuurlijke variatie in aardappelen betekent dat er geen gemakkelijk uit te drukken referentiestandaard is om mee te vergelijken. Het product kan sterk variëren in grootte, vorm en mogelijke defecten, zodat een optische sorteermachine voor aardappelen een zeer geavanceerde set abstracties en concepten nodig heeft die op efficiënte wijze de essentie vastlegt van hoe normale aardappelen er werkelijk uitzien.

Bovendien kunnen aardappelen wit, geel, rood, paars, bruin en meerkleurig zijn, terwijl vuil en losse schil als residu in de machine kunnen achterblijven. Met zo'n gevarieerde en onoverzichtelijke omgeving is het belangrijk dat het computer vision systeem van een sorteermachine voor aardappelen robuust is.

De Newtec Optische Sorteermachine, Celox-P-UHD voor aardappelen maakt gebruik van het gepatenteerde Newtec roltrilsysteem om een volledige 360⁰ scan te realiseren. Bengtson legt uit: "Producten bewegen door de machine terwijl ze roteren, waardoor het volledige oppervlak van het product aan de camera wordt gepresenteerd terwijl het door de inspectie gaat."

Bron: potatonewstoday.com

Dealer Nederland:
Denise Baths
JASA Packaging Solutions
Tel.: +31(0)72 561 2700
d.baths@jasa.nl  
www.jasa.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven