Aldi VK tekent langetermijnovereenkomst met Euro Pool System

Aldi UK heeft met Euro Pool System een langetermijnovereenkomst gesloten over de herbruikbare klapkratten. Het contract wordt uitgebreid met vlees en AGF. Door Euro Pool System als logistieke partner te kiezen, toont Aldi UK een sterk engagement voor duurzaamheid, door een milieu-verantwoord netwerk te verbeteren en materialen voor eenmalig gebruik zoals karton in hun bevoorradingsketen zo goed als te elimineren, alsook afval te verminderen door circulariteit in het gebruik.

EPS biedt Aldi VK een krat geschikt voor elk formaat artikel, waardoor lege ruimte bij leveringen wordt geminimaliseerd en vrachtwagens minder vaak de weg op hoeven. Dit lever ook kostenbesparingen op voor het logistieke netwerk als geheel, waardoor zij hun klanten de best mogelijke prijzen kunnen blijven bieden.

Dirk Vercammen, directeur van EPS Regio West: "Door de voordelen van onze herbruikbare verpakkingsoplossingen met Aldi VK te delen, dragen we samen bij aan de overgang naar een circulaire economie. We zijn blij dat we de leveranciers van Aldi VK van dienst kunnen zijn met onze geavanceerde logistieke oplossingen en tegemoet kunnen komen aan de groei-eisen van het bedrijf in het Verenigd Koninkrijk."

Luke Peech van Aldi VK: "We zijn blij dat we ons partnerschap met Euro Pool Systems kunnen uitbreiden, waardoor we onze activiteiten verder kunnen vereenvoudigen en tegelijkertijd kunnen werken aan duurzaamheid door onze wegkilometers te verminderen en afval te minimaliseren."

Voor meer informatie:
www.europoolsystem.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven