Verduyn Group voltooit overname van Troost Group

Verduyn Group Nederland uit Hoofddorp heeft per 1 september de Troost Group uit Middelharnis overgenomen. "De naam Troost Group en de activiteiten van de vestiging in Middelharnis blijven gehandhaafd. De Verduyn Group neemt al het personeel en materiaal over van de Troost Group. Continuïteit van de huidige dienstverlening is voor ons van het grootste belang", aldus Arjo Verduijn, CEO van de Verduyn Group.

De Troost Group bestaat uit 2 onderdelen: Troost Transport Middelharnis, die hoofdzakelijk containertransporten verzorgen door geheel Europa en Troost Logistics met eigen warehouse activiteiten voor zowel food als non food. Daarnaast beschikt men over een AEOdouane vergunning en over een vloot van reefer containers. Deze worden voornamelijk ingezet richting Ierland en Verenigd Koninkrijk voor geconditioneerde goederen, zowel diepvries als vers.

De Verduyn Group heeft vestigingen in Antwerpen, Hoofddorp en Constanta (Roemenië) en transporteert bitumen, (reefer) containers, brandstoffen en broom.

"Het profiel van de Troost Group past uitstekend in ons portfolio. Wij hebben daarom ook veel vertrouwen in de toekomst van dit uitstekende bedrijf", meent Arjo Verduijn.

Voor meer informatie:
Verduyn Group
Rijnlanderweg 780
2132 NM Hoofddorp
+31 (0)20 316 0416
info@verduyn-group.nl 
www.verduyn-group.nl 

Troost Group
Huygens 60
3241 LR Middelharnis
+31 (0)187 485 657
info@troostgroup.eu 
www.troostgroup.eu 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven