Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Warschau, 21-22 september 2022

Zakelijke ontmoetingen met retailinkopers in Warschau

Van 21 tot 22 september 2022 vinden in Warschau zakelijke ontmoetingen plaats tussen inkopers van groenten en fruit van in Polen aanwezige grootschalige retailers en teeltbedrijven tijdens een tweedaags evenement. Het doel is de directe relaties tussen retailers en telers te verbeteren.

De in Polen en de MOE-landen aanwezige grootwinkelbedrijven die aan de bijeenkomsten deelnemen, zijn Carrefour, Auchan, Spar, Makro, Intermarche, Dino, Stokrotka, Żabka, Arhelan, JSC Gruste (Lituania), Profi Ruminia, Aman Serbia, Rohlik group (een e-groentenretailer die al in Duitsland en Oostenrijk aanwezig is en sinds dit jaar ook in Italië en Spanje onder het merk Sezamo).

Warschau

Deelnemers zijn verzekerd van face-to-face ontmoetingen met ten minste inkopers van vijf winkelketens die het evenement bijwonen. In voorgaande edities slaagden de deelnemende bedrijven erin om bijna alle kopers van hun interesse te ontmoeten.

Bovendien zullen kopers van nationale im- en exportbedrijven en groothandelaren die gespecialiseerd zijn in de import en distributie van gemengde ladingen op de nationale Poolse markt de bijeenkomst bijwonen, wat het evenement zelfs voor middelgrote en kleinere teeltbedrijven interessant maakt.

Deelname
Voor deelname aan het evenement wordt een inschrijvingsgeld gevraagd. De organisatoren garanderen ten minste vijf persoonlijke ontmoetingen met inkopers van de supermarktketens.

Voor meer informatie en om u in te schrijven:
(+39) 366 646 0285
info@freshfoodleader.com

Klik hier om in te schrijven

Fresh Food Leader: onze missie is het helpen van teeltbedrijven en telers bij het ontwikkelen van hun concurrentievoordeel, het vergroten van hun marketingvaardigheden, het aangaan van directe relaties met inkopers van grootschalige retailers en het verhogen van de efficiëntie van het zakendoen.

Voor meer informatie:
Fresh Food Leader

(+39) 366 646 0285
info@freshfoodleader.com
www.freshfoodleader.com

Publicatiedatum: