Dole China officiële promotie partner Minions 2

Het favoriete fruit van de Minions... bananen!

De langverwachte nieuwe film "Minions 2" is op 19 augustus in de bioscopen in China uitgekomen, na een release in juli in Noord-Amerika.

Voor binnenlandse Minions-fans is de Chinese film een niet te missen animatie met ster Michelle Yeoh als stemactrice en de populaire zanger Deng Ziqi en Jackson Wang voor het themalied. De film voegde veel Chinese elementen toe, waaronder het tonen van de Minions gekleed in "Bruce Lee kostuums" om kung fu te leren.

Tegelijk met de release van de film werd de Minions Summer Night Bazaar gehouden in Wuhan, Chongqing, Changsha en Chengdu. Dole is de officiële promotiepartner van de Minions 2-film en komt met de nieuwe bananen van de Minions-serie die binnenkort op de markt verschijnen.

Dole nodigde bezoekers uit om samen echte kung fu te oefenen, terwijl kinderen met een "Dole banana nunchucks" konden poseren met Minions in verschillende mode-kung fu poses en het publiek kreeg een Dole X Minions co-branded sweetio banaan.

Dole heeft een honderdjarige bedrijfsgeschiedenis als expert in het planten van bananen. Met haar eigen plantages op de Filipijnen levert de onderneming aan de internationale markt op het gebied van teelt, zaailingen planten, plukken, verpakken en transport, alles onder strenge kwaliteitscontrole.

Haar ervaren technologie voor het rijpen kan bananen van verschillende rijpheid leveren volgens de behoeften van consumenten in verschillende scenario's, wat een hoeksteen is van het succes van de onderneming in China.

De favoriete banaan van de Minions is ook een sterproduct van Dole. Dole werd in juni 2022 de officiële groente- en fruitpartner van Minions. Op de komende Bananaday Banana Bazaar, de eerste in zijn soort in China, zal het bedrijf een IP-licentie samenwerkingsceremonie tussen Dole en Minions en de introductie van de co-branded producten organiseren, Dit evenement zal worden gehouden op 3 september in de BFC Bund Fengjing Bazaar in Shanghai.

Dole zal tijdens de ceremonie het eerste Dole X Minions co-branded product uitbrengen en ook het eerste Minions IP bananenproduct in China; Dole Little Prince Banana Minions Limited Edition. Dit product zal exclusief in première worden gebracht bij Dole's belangrijke strategische partner, Hema channel.

Voor meer informatie: 
Dole China
www.dole.cn 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven