Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Spaanse transporteur El Mosca betoont meeleven na tragisch ongeval Nieuw-Beijerland

Het Spaanse transportbedrijf El Mosca heeft in een statement haar medeleven betoond aan de nabestaanden van het ongeluk zaterdagavond in Nieuw-Beijerland. Bij het ongeluk vielen zes doden, waaronder een AGF'er, zoals gisteren op deze site te lezen was.

"Wij willen onze diepste medeleven betuigen aan de families van de slachtoffers en een spoedig herstel aan de gewonden van het tragische incident", aldus de organisatie in een verklaring.
El Mosca heeft ook meegedeeld dat zij met de betrokken autoriteiten samenwerken om de oorzaken van het ongeval op te helderen.

Het in 1936 opgerichte El Mosca is met zo’n 1300 vrachtwagens een van de grootste Europese transporteurs op het gebied van koel- en vriestransport. Thuisbasis is de zuidoostelijke stad Murcia. Het bedrijf rijdt dagelijks met onder meer groenten en fruit uit Spanje naar Nederland. In juni deed het bedrijf nog 60 procent van zijn aandelen van de hand aan concurrent Logista.

Publicatiedatum: