Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

's Werelds grootste meloenenexporteur kiest haven van Fortaleza, Mucuripe

De export van meloenen uit Ceará, afkomstig van Agrícola Famosa, de grootste meloen- en watermeloenteler en -exporteur van Brazilië, zal op de 30 augustus beginnen. De eerste zending zal plaatsvinden in de haven van Fortaleza, Mucuripe, van waar alle meloenen van Famosa naar Europa zullen worden vervoerd.

De eerste reis zal worden gemaakt door het schip "Honduras", dat tweehonderd containers van 20 ft zal vervoeren, geladen met meloen. Twee maanden geleden ondertekende Agrícola Famosa een contract met de rederij GreenSea, die exclusieve schepen ter beschikking zal stellen om haar in Ceará gevestigde klant te bedienen.

Tot voor kort werden de meloenen en watermeloenen van Agrícola Famosa verscheept via de haven van Pecém, maar het bedrijf heeft nu besloten Mucuripe te gebruiken omdat de Companhia Docas do Ceará, die de haven van Fortaleza beheert, "ons een speciale behandeling en aandacht heeft gegeven", aldus Luiz Roberto Barcelos, partner en directeur Institutionele Betrekkingen bij Agrícola Famosa.

Bron: datamarnews.com

Publicatiedatum: