Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Appel- en perentelers openen hun deuren tijdens De Fruitigste Hardfruitdagen

De komende weken kan men weer Nederlandse appelen en peren plukken en proeven op meerdere fruitbedrijven in het land. Tijdens ‘De Fruitigste Hardfruitdagen’ - in de weekenden van 10/11, 17/18 en
24/25 september - openen circa 30 telers hun deuren voor het publiek. En naast zelf plukken, zijn er ook tal van andere activiteiten op de bedrijven. 

De Nederlandse telers verwelkomen eenieder graag op hun bedrijf, tijdens De Fruitigste Hardfruitdagen. Zelf appels en peren plukken staat centraal tijdens deze dagen. Men mag zelf de boomgaard
in en je kunt direct plukken en dus ook proeven. Bovendien komt men alles te weten over de diverse fruitsoorten. Daarnaast kan er met eigen ogen worden aanschouwd hoe de ondernemers alles in het werk stellen om een gezond, veilig en superlekker product te maken.

Maar men kan er ook kiezen voor een rondrit met de pluktrein, een tractorparcours worden afgelegd, beestjes zoeken in de boomgaard of zelf de appelsap persen? 

Voor meer informatie en een deelnemerslijst:
De Fruitigste Hardfruitdagen
www.defruitigste.nl/de-fruitigste-dagen-hard-fruit/

Publicatiedatum: