Asoex presenteert Iván Marambio, opvolger van voorzitter Ronald Bown

De Vereniging van Chileense Fruitexporteurs, Asoex, heeft een bijeenkomst gehouden om de aandacht te vestigen op het werk van de voorzitter van de vereniging, Ronald Bown Fernández, die meer dan drie decennia in functie is geweest. De activiteit werd bijgewoond door de ministers van Economie, Nicolás Grau, en van Landbouw, Esteban Valenzuela; van de voormalige voorzitter en voormalig gevolmachtigd ambassadeur van Azië en de Stille Oceaan, Eduardo Frei, en vele andere ambtenaren.

In zijn laatste openbare toespraak vestigde Ronald Bown de aandacht op de werkzaamheden die de afgelopen jaren zijn verricht om Chili te positioneren als de belangrijkste exporteur van fruit op het zuidelijk halfrond en op de opening van nieuwe markten via actieve samenwerking met autoriteiten van verschillende regeringen. Hij wees ook op de inspanningen van de entiteit om het imago van Chili als betrouwbare leverancier van kwaliteitsfruit te versterken, op haar permanente inzet voor de gemeenschappen en op de versterking van de partnerbedrijven in de sector.

Iván Marambio zal vanaf september 2022 de nieuwe voorzitter van Asoex zijn. Hij benadrukte op zijn beurt het belang van eenheid, van de publiek-private dialoog en ook van inclusieve groei.

Bron: blueberriesconsulting.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven