AB Texel Group neemt het diervoedertransport van Arvesta over

Met het oog op verdere professionalisering van het diervoeder-transport is Arvesta een samenwerking aangegaan met AB Texel Group. De Belgische dochteronderneming AB Texel Feed België neemt hiertoe per 1 oktober het diervoedertransport over dat Arvesta zelf uitvoert. De samenwerking en overname passen in de strategie van AB Texel Group om te groeien in het diervoedertransport en duurzame partnerships aan te gaan, aldus het bedrijf.

Na een grondig marktonderzoek heeft Arvesta gekozen voor AB Texel Group die deze activiteit als ook Arvesta’s chauffeurs (25) en vrachtwagens (30) overneemt. Het gaat hierbij om de transportactiviteiten die Arvesta zelf uitvoert. Het transport dat al is uitbesteed via transporteurs blijft ongewijzigd.

Dirk Van Thielen, Business Unit Director Animal Nutrition Arvesta: "Door de samenwerking met AB Texel Group kunnen we een nog betere service en continuïteit blijven verzekeren naar onze klanten. Onze chauffeurs zijn gewaardeerde aanspreekpunten voor onze klanten. Zij gaan dan ook mee over naar AB Texel Group. Het is voor ons belangrijk dat zij in de toekomst de vertrouwde contactpersoon voor onze klanten blijven. We zullen alles in het werk stellen om de overgang vlot te laten verlopen."

Tom De Lange, directeur van AB Texel België: "We zijn verheugd dat we onze expertise in mogen gaan zetten voor Arvesta. Door de samenwerking met Arvesta verstevigen we onze diervoederactiviteiten in België en wordt onze groep chauffeurs verrijkt met zeer ervaren collega’s. We heten hen van harte welkom. Bij AB Texel Feed België gaan we ons vol inzetten om Arvesta goed van dienst te zijn en de samenwerking verder te ontwikkelen. Daartoe investeren we de komende jaren onder meer in nieuw materieel."

Voor meer informatie:
AB Texel Group
Poseidonweg 37
8239 DK Lelystad
+31 (0)88 94 35 000
info@abtexelgroup.com  
www.abtexelgroup.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven