Dole lanceert diepvries fruitsmoothie

Dole Packaged Foods heeft deze week haar nieuwste innovatie gelanceerd, Dole Boosted Blends® Berry Spark™. Dole heeft deze smoothie samengesteld met een specifieke mix van voedzame ingrediënten die de gezondheid van de hersenen en de cognitieve functies ondersteunen.

"Gestimuleerd door de pandemie zijn consumenten tegenwoordig meer dan ooit op zoek naar een boost voor hun fysieke, emotionele en mentale welzijn," aldus Orzse Hodi, Senior Vice President en Managing Director, Americas, Dole Packaged Foods. "We hebben Dole Boosted Blends Berry Spark ontwikkeld als een voedzame en handige smoothie waarmee mensen de gezondheidsvoordelen kunnen benutten van een zorgvuldig samengestelde combinatie van plantaardige ingrediënten om het geheugen en de focus te helpen ondersteunen."

De smoothie is kosher gecertificeerd, er is geen suiker toegevoegd en non-GMO, Dole Boosted Blends Berry Spark's optimale mix heeft een heerlijke fruitige smaak van een unieke mix van blauwe bessen, bananen, bramen, kersen, acai en vlas ontworpen om een scala aan voordelen en voedingsstoffen te leveren, waaronder:

  • Ondersteuning van de hersenen en cognitieve gezondheid
  • Geheugen en focus voordelen
  • Uitstekende bron van antioxidant vitamine C
  • Goede bron van voedingsvezels

Dole Boosted Blends Berry Spark is eenvoudig te maken - voeg gewoon 2 kopjes melk naar keuze toe en mix tot een gladde massa. Elke verpakking bevat vier voorgeportioneerde individuele porties voor $10,99. De smoothie is vanaf augustus bij geselecteerde retailers in de VS te koop alsook online. Later dit jaar zal het nieuwe product breder beschikbaar zijn in de VS.

Voor meer informatie: dolesunshine.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven