Dewulf met 9 machines aanwezig op Potato Europe 2022

In tegenstelling tot de editie in Nederland van 2021 zal Potato Europe in 2022 weer georganiseerd kunnen worden voor het grote publiek. Op 7 en 8 september worden standhouders en bezoekers verwelkomd in het Duitse Rittergut Bockerode, in de buurt van Hannover. Ook Dewulf zal hier weer aanwezig zijn met een gevarieerde greep uit haar machineaanbod. De full-liner zal naast een algemene stand ook inzetten op demonstraties met zo goed als alle aanwezige machines. 

Dewulf brengt de volgende 9 machines mee naar Potato Europe 2022: 

Rooiers
Dewulf zal zowel met Kwatro, R3060 als Enduro van de partij zijn. Alle rooiers zullen zoals aangekondigd demonstreren op de terreinen van het event. "Onze nieuwste 4rijer, Enduro, combineert een minimale bodemdruk (max. 1,8 kg/cm²) met een optimale zeefcapaciteit, aangezien de zeefweg niet versmalt over de gehele lengte van de machine. Uniek is ook dat de chauffeur de helling van de reinigingsmodule eenvoudig traploos kan aanpassen tussen 0° en 12°, naargelang de reinigingsbehoefte in het veld", aldus het team van Dewulf.

Ook met de Kwatro zal demo worden gereden. "Bij deze machine staat productvriendelijkheid door het frontale rooien voorop. Bovendien leggen de rupsbanden van deze machine de beste bodemdruk per cm² voor in het volledige marktsegment van 4-rijige rooiers. De Kwatro is een capaciteitsmachine met een ruime 11-tons bunker."

Ook met de 2-rijige RA3060 zal er een uitgebreide demonstratie plaatsvinden. "Een van de 'key features' is het Quick Change System (QCS), waarmee je in een mum van tijd switcht tussen verschillende rooikits. Daarnaast kan je met één enkele druk op de knop kiezen uit de 5 programmeerbare functies en zo de volledige setting van de machine wijzigen naargelang de omstandigheden. De machine is bovendien op demotour doorheen Duitsland dit jaar."

Poot- en inschuurtechniek
Op de Dewulf-stand zal een CP 42 Smart-Float gepresenteerd worden. "De 3-in-1-pootcombinatie van deze 4-rijige bekerplanter zorgt voor grondbewerking, poten en aanaarden in één werkgang. Met de CP 42 Smart-Float kunnen zowel de werkdiepte van de frees als de pootdiepte onafhankelijk en traploos van elkaar worden geregeld in de tractorcabine."

Dewulf zal naar Potato Europe ook een waaier aan machines binnen de inschuurlijn meebrengen. Er zal gedemonstreerd worden met een hallenvuller ML 1980 X-stream van 19 meter lang en 80 cm breed. "Dankzij het Premium-vulprogramma kan deze machine een schuur volautomatisch vullen in perfecte lagen én met aandacht voor productvriendelijkheid. Meer nog, met behulp van de korte, vlakke X-stream-transportband neemt de verwerkingscapaciteit nog toe, zelfs over een hoek van 90 graden. Ook de MC 1780-duoband met Weight-Control weeginrichting zult u live in actie zien, net als de ME 100-opvoerband." 

De collectie demomachines bevat daarnaast een MH 241 die uitgerust is met 8 spiraalrollen en een Clean-Boost reinigingsunit. "Die reinigingsfeature zorgt er door z’n spitstechnologie voor dat de snelheid van de elektrisch aangedreven PU-spiraalrollen kortstondig wordt verhoogd. Zo kunnen de rollen ontdaan worden van aanklevende grond. De excellente reinigingscapaciteit combineert deze machine moeiteloos met een even hoge verwerkingscapaciteit en flexibiliteit, op maat van de plaatselijke omstandigheden. Ten slotte vindt men op onze stand met de AKL 260 een uiterst productvriendelijke kistenkantelaar."

Dewulf is te vinden op stand F-41.

Voor meer informatie:
Dewulf Group
Moorseelsesteenweg 20
BE – 8800 Roeselare, België
Tel.: +32 51 20 58 71
www.dewulfgroup.com     


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven