Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VriesVers Platform verwelkomt twee nieuwe bestuursleden

Het VriesVers Platform heeft in Michel Acda en Gijsbert van de Weg twee nieuwe bestuursleden. Michel Acda is algemeen manager van Iglo Nederland. Gijsbert van de Weg is directeur van Queens Products. Acda en Van der Weg zijn in het bestuur de opvolgers van Stephen Ophof van PLUS Retail en Verena van Vilsteren van Boermarke.

Het VriesVers Platform is een vereniging van retailers, fabrikanten en andere stakeholders binnen het segment diepvriesproducten. Het doel van het VriesVers Platform is om het imago van deze producten te verhogen zodat er meer van verkocht worden. Het platform heeft ruim 60 leden, waarmee de markt grotendeels vertegenwoordigd is.

Op dit moment bestaat het bestuur van het VriesVers Platform uit voorzitter Gerben Nijeboer, de commercieel manager van Müller Fresh Food Logistics, Erik van Dalsum, landenmanager van Conditorei Coppenrath & Wiese, Robin van de Bruinhorst, directeur van Q-Petfood, Andor Leerdam, marketingmanager van Dr. Oetker, Michel Acda, algemeen manager van Iglo Nederland en Gijsbert van de Weg, directeur van Queens Products.

Bron: VriesVers Platform

Publicatiedatum: