VriesVers Platform verwelkomt twee nieuwe bestuursleden

Het VriesVers Platform heeft in Michel Acda en Gijsbert van de Weg twee nieuwe bestuursleden. Michel Acda is algemeen manager van Iglo Nederland. Gijsbert van de Weg is directeur van Queens Products. Acda en Van der Weg zijn in het bestuur de opvolgers van Stephen Ophof van PLUS Retail en Verena van Vilsteren van Boermarke.

Het VriesVers Platform is een vereniging van retailers, fabrikanten en andere stakeholders binnen het segment diepvriesproducten. Het doel van het VriesVers Platform is om het imago van deze producten te verhogen zodat er meer van verkocht worden. Het platform heeft ruim 60 leden, waarmee de markt grotendeels vertegenwoordigd is.

Op dit moment bestaat het bestuur van het VriesVers Platform uit voorzitter Gerben Nijeboer, de commercieel manager van Müller Fresh Food Logistics, Erik van Dalsum, landenmanager van Conditorei Coppenrath & Wiese, Robin van de Bruinhorst, directeur van Q-Petfood, Andor Leerdam, marketingmanager van Dr. Oetker, Michel Acda, algemeen manager van Iglo Nederland en Gijsbert van de Weg, directeur van Queens Products.

Bron: VriesVers Platform


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven