Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Specerijenlijn in het VK gelanceerd

Fresh Del Monte biedt Keniaanse avocado's in Europa aan

Fresh Del Monte introduceert een nieuw product via haar Europese en Afrikaanse divisies. Het werkte onlangs samen met D2 International aan een nieuwe lijn van Del Monte® merkspecerijen.

De specerijen, die in oktober 2022 gelanceerd worden en speciaal voor de Britse markt gemaakt zijn, bestaan in vier smaken: tomatenketchup, light ketchup, Jerk BBQ en Classic BBQ. In deze smaken zijn enkele van de populairste producten uit de regio verwerkt, zoals tomaten in de Tomato Ketchup en ananas in de Jerk BBQ.

"Dit is een mooie toevoeging aan onze groeiende aanwezigheid op de Britse markt en benadrukt de veelzijdigheid van onze producten," aldus Martin Tilney, senior commercieel directeur voor Del Monte UK en Europa.

Ten tweede biedt het de Europese consumenten ook avocado's aan die in Kenia zijn geteeld. De avocado's zijn duurzaam en van de Hass-variëteit, waardoor ze een romige textuur hebben. In november 2021 werden de in Kenia geteelde avocado's door SCS Global Services gecertificeerd als duurzaam geteeld en Del Monte zegt dat het de eerste teler is die deze certificering in deze categorie heeft verkregen.

In november 2021 werden de in Kenia geteelde avocado's van Fresh Del Monte door SCS Global Services gecertificeerd als duurzaam geteeld.

"Naarmate de consumptie in onze regio toeneemt, zijn Europeanen veeleisender geworden over de kwaliteit van avocado's die ze kopen, en dit is een kans voor Del Monte om de vruchten aan te bieden die de voedings- en smaakvoordelen leveren die ze verwachten, het hele jaar door", aldus Thierry Montange, marketingdirecteur voor Del Monte Europe Africa.

Voor meer informatie:
Suzette Herrera 
Fresh Del Monte
suzette@rockorange.com
https://freshdelmonte.com   

Publicatiedatum: