Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Drie nieuwe diepvriesgroenten in Amerika gelanceerd

Green Giant, bekend om groenten voor gezinnen, heeft de introductie aangekondigd van drie nieuwe categorie-innovaties: Green Giant Restaurant Style bijgerechten, Green Giant Zucchini Tots en Green Giant Veggie Spiral Skillets aan haar groeiende portfolio van diepgevroren bijgerechten en maaltijden. Alle drie de lijnen zullen deze maand in het diepvriesgangpad van geselecteerde retailers in  de VS verschijnen.

"Het succes van onze Veggie Swap-Ins-lijn bewijst dat consumenten altijd op zoek zijn naar creatieve nieuwe manieren om hun groenten te bereiden en te eten," zegt Kristen Thompson van Frozen & Vegetables en van B&G Foods. "We hebben onze innovaties ontwikkeld in samenwerking met chef-koks om te helpen bij het thuis bereiden van heerlijke, op groenten gebaseerde maaltijden en bijgerechten van restaurantkwaliteit, handiger en smaakvoller dan ooit."

De hoeksteen, Green Giant Restaurant Style bijgerechten, zijn op groenten gebaseerde bijgerechten geïnspireerd door enkele van Amerika's favoriete restaurants. De stevige stukken groente zijn voorzien van hartige sauzen en kunnen direct in een pan of koekenpan worden gesauteerd, voor een restaurant-ervaring thuis. De vier soorten zijn: Bloemkool & Vuurgeroosterde Uien met Knoflookboter, Honing Geglazuurde Wortelen met Salie Boter, Knoflook Parmezaanse Sperziebonen en Teriyaki Bloemkool & Broccoli.

Green Giant Zucchini Tots zijn de eerste tots (cilindervormig gefrituurd gerecht) op basis van courgette die het merk op de markt brengt. Deze tots, met courgette als hoofdingrediënt, zijn verkrijgbaar in de varianten Parmezaanse Kaas, Zure Room & Ui, en Pizza. Ze kunnen worden gegeten als bijgerecht, snack of voorgerecht en zijn perfect voor gebruik in airfryers.

Als aanvulling op de nieuwe producten breidt Green Giant haar  Green Giant Veggie Spirals lijn uit met de introductie van Green Giant Veggie Spiral Skillets. Chef-kok-sausen gecombineerd met courgette veggie spiralen en knapperige groenten om dit perfecte bijgerecht of voorgerecht te creëren dat in de koekenpan of magnetron in enkele minuten gaar is. Drie varianten; Marinara, Teriyaki en Knoflook Basilicum geven een nieuwe, smaakvolle draai aan deze klassieke favoriet.

Voor meer informatie: greengiant.com

Publicatiedatum: