Simpele uitvinding om watermeloen te snijden heeft veel bekijks op Twitter

Een Twitter-gebruiker heeft een zeer praktische truc bedacht om watermeloen te snijden met één enkel eenvoudig instrument.

In een video die viraal gaat en al bijna 2 miljoen keer bekeken is op Twitter, zie je een instrument dat een hybride is tussen een mes en een vork. Met de meskant wordt de watermeloen in vierkantjes gesneden, met de vork kunnen de blokjes er gemakkelijk worden uitgetild.

"Tot de grote genieën behoren Mozart, Leonardo Da Vinci en degene die het instrument uitvond om watermeloen in kleine vierkantjes te snijden", legt Twitter-gebruiker @carlosclavijo22 uit die de video deelt van dit speciale gereedschap.

Naast deze video deelt de Twitter-gebruiker ook andere content die laat zien hoe dit fruit op de meest afgelegen plekken op aarde op een eenvoudige manier wordt gesneden. Ook die reeks video's is al miljoenen keren bekeken.

Bron: lavanguardia.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.