Ahold Delhaize schort plan om Bol.com naar de beurs te brengen op

Klein en essentieel - hoe het Kroatische Studenac op weg is naar groei
Proximity retailer Studenac is onlangs de grootste supermarkt van Kroatië geworden en is niet van plan om het daarbij te laten. Stephen Wynne-Jones reisde naar Zagreb voor een ontmoeting met CEO Michał Seńczuk.
Bron: esmmagazine.com 

Nederland: Supermarktretailer Ahold schort plan om Bol.com naar de beurs te brengen op
Supermarktconcern Ahold Delhaize heeft laten weten dat het de plannen voor een beursgang van zijn non-food retailer Bol.com uitstelt vanwege de ongunstige marktomstandigheden. De groep was van plan Bol.com in de tweede helft van het jaar naar de beurs te brengen, maar zei in een verklaring over de kwartaalresultaten dat het had besloten dit op te schorten en voegde eraan toe dat het de plannen opnieuw zou bekijken wanneer de omstandigheden op de aandelenmarkt "gunstiger" zouden zijn. Ahold zei dat de totale groepsomzet in het tweede kwartaal met 15% steeg tot € 21,4 mld, in lijn met een gemiddelde door het bedrijf samengestelde analistenconsensus. Het onderliggend bedrijfsresultaat van € 880 mln versloeg een door het bedrijf samengestelde schatting van € 815 mln op basis van 16 analisten, aldus Ahold.
Bron: reuters.com 

7-Eleven winkels langzaam weer open in Denemarken na hack
7-Eleven zei dinsdag dat zijn winkels in Denemarken langzaam heropenen nadat een hackeraanval de kassa's op locaties in het hele land uitschakelde. "Gisteren waren we het slachtoffer van een computerhack. We hebben de activiteiten in sommige winkels vannacht hervat," aldus 7-Eleven. "We verwachten in de loop van de dag meer te openen."
Bron: barrons.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven