HappyJuicy helpt mensen gezonder te leven

De afgelopen jaren is er hernieuwde aandacht voor een gezonde levensstijl. HappyJuicy neemt hierbij het initiatief door gezonde sappen op basis van voornamelijk groente aan te bieden. "Voor veel mensen blijkt dit een oplossing. Want elk sapje heeft de ideale samenstelling. Je hoeft niet zelf aan de slag en dagelijks groente en fruit te schillen en te verwerken. In plaats daarvan drinken klanten gewoon elke dag een flesje sap zodat ze hun dagelijkse portie groente en fruit binnenkrijgen", aldus Oscar Helm.

Inmiddels levert HappyJuicy ruim 10.000 sapjes per maand uit. Zij vervoeren dit via Trunkrs in Nederland en in België loopt het vervoer via DPD. De groente en fruit komen uit eigen regio. Via deze link is precies te zien waar de ingrediënten ingekocht zijn.

De wetenschap achter de gezonde sappen van HappyJuicy
Achter gezonde voeding zit een complete wetenschap. Daar maakt HappyJuicy maar wat graag gebruik van. Oprichter Oscar Helm is een voedingsdeskundige met passie voor zijn vak. Binnen het team is er uitvoerige kennis over landbouw aanwezig en een afgestudeerd arts controleert de medische onderbouwing van artikelen en producten. Het resultaat is een bedrijf met de kennis en kunde om hun eigen gezonde sappen te produceren.

Oog voor boer en omgeving
HappyJuicy houdt altijd rekening met het grotere geheel. Ze denken over alles na zodat jij dat als klant niet meer hoeft te doen. De ingrediënten voor de sappen komen bij plaatselijke telers vandaan. Zoals Verdonk Broccoli in Wervershoof, Maatschap Broersen in Lutjebroek, familiebedrijf A.E. De Wit & Zn. in Hoogkarspel en Fruitkwekerij ‘t Keetje in Lutjebroek. Hierdoor wordt de uitstoot van schadelijke gassen voor het vervoer beperkt tot het minimum. Bovendien zorgen ze altijd voor een eerlijke prijs voor de lokale teler.

Sappen met de ideale samenstelling
"HappyJuicy weet wat er precies in een bepaalde vrucht of groente zit. Want onderling is er veel verschil. Iedere dag een appel eten is gezond, maar het is nog veel beter om te zorgen voor meer variatie. Bovendien is fruit rijk aan suiker. Daarom bestaan de sappen van HappyJuicy voor een groot deel uit groente. Een hoog suikergehalte is namelijk ongezond. Verder is het toevoegen van smaakversterkers, kleurstoffen of conserveringsmiddelen absoluut uitgesloten. Klanten ontvangen een natuurlijk product zonder schadelijke chemicaliën. Dankzij een speciale manier van verwerken, namelijk cold pressing, blijven alle vitamines, smaken en nutriënten behouden", vertelt Oscar.

Een superfood in iedere portie sap
Om de sappen nog gezonder te maken voegt HappyJuicy aan iedere portie een superfood toe. Dat is een ingrediënt die je gezondheid een extra boost geeft. Soms zijn dat best verrassende toevoegingen. Denk bijvoorbeeld aan gember, goji bessen en kurkuma. Niet alleen zijn deze superfoods ongekend gezond, ze zorgen ook voor een extra pittige en bijzondere smaak.

Voor meer informatie
HappyJuicy
Zekeringstraat 17A
1014 BM Amsterdam
klantenservice@happyjuicy.nl 
www.happyjuicy.nl

Trunkrs
www.trunkrs.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven