De Fruiterie wordt Versateljee

Bankdirecteur vindt groenteman zijn veel leuker

Tholen – “Dit is veel leuker, mensen komen binnen en ze gaan naar buiten met een glimlach, in mijn vorige job was dat wel anders”, vertelt David Van Saet die sinds een paar weken samen met zijn partner Marianne Veurink mede-zaakvoerder is van Versateljee in het Antwerpse Wilrijk.


Marianne en David voor de pop-up winkel in Antwerpen, archieffoto

Marianne rolde ruim 20 jaar geleden in het vak en startte haar eigen zaak de De Fruiterie. David nam vorig jaar afscheid van zijn job als bankdirecteur. Hij kreeg passie voor het AGF-vak in de pop-up winkel in de Hoogstraat in Antwerpen die hij samen met Marianne opstartte. Dat werd een groot succes en smaakte naar meer. 


Koelverse maaltijden van Versaltejee

Ze besloten om samen een geheel nieuw winkelconcept te bedenken, niet alleen meer groenten en fruit maar een verswinkel, onder een nieuwe naam en met een volledig nieuwe branding. Alles wordt zoveel mogelijk lokaal ingekocht en daarvoor gaan ze zelf op pad. “Ik werk 15 uur per dag, maar zo voelt het op geen enkel moment aan. Veel mensen blijven hangen in een job die ze niet leuk vinden en dan is 5 uur werken eigenlijk al te veel”, besluit David.

Versateljee
Heistraat 45
2610 Wilrijk
T: +32 469 14 60 93
info@versateljee-wilrijk.be 
www.versateljee-wilrijk.be 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven