Chinese temperatuurdataloggers bieden overzeese handelaren meer mogelijkheden

USB-dataloggers hebben de laatste jaren aan populariteit gewonnen op de Chinese markt en in het buitenland. Dit komt in de eerste plaats omdat deze dataloggers rechtstreeks op een computer kunnen worden aangesloten en de gegevens in verschillende formaten kunnen worden gedownload en omdat ze klein en handig zijn om mee te nemen. Bovendien kunnen deze dataloggers gemakkelijk worden geplaatst en zullen zij gedurende een langere periode betrouwbare temperatuurgegevens leveren.

"Onze USB-temperatuurdataloggers worden vooral gebruikt op overzeese markten, vooral in Europa en Latijns-Amerika. We verwachten dat de marktvraag naar USB-temperatuurdataloggers in de komende maanden sterker zal groeien, omdat veel teeltgebieden voor groenten en fruit het oogstseizoen ingaan," zegt Tina Sun, CEO bij Fresh-key (Shanghai) Technology.

Tina: "Onze klantengroep in Europa is divers en omvat leveranciers van groenten en fruit, medische leveranciers, leveranciers van bloemen en planten, leveranciers van zeevruchten en bakkerijen. Maar de belangrijkste klanten zijn post-harvest technologische operators en handelaren van grote fruitmerken. De overzeese markt is meer vertrouwd met temperatuurdataloggers dan de binnenlandse markt. Ze worden meer gebruikt door overzeese leveranciers."

De laatste paar jaar is de wereldwijde vraag naar USB-temperatuurdataloggers verzwakt. Dat komt vooral doordat bedrijven getroffen zijn door de aanhoudende Covid-19-pandemie, vooral bedrijven die verse producten leveren. De Chinese USB-temperatuurdataloggers blijven echter populair bij overzeese klanten.

Op de vraag naar de sterke punten van hun temperatuurdataloggers, antwoordde Tina: "Veel overzeese klanten konden vroeger alleen dataloggers kopen via lokale bedrijven en zij waren beperkt in hun aankopen. Nu Chinese producten populairder zijn, wil een groeiend aantal bedrijven rechtstreeks bij Chinese fabrikanten kopen. Zij sluiten strategische samenwerkingsovereenkomsten met Chinese fabrikanten van USB-temperatuurdataloggers om de levering veilig te stellen. Dit verlaagt de kostprijs en neemt beperkingen weg."

Vergeleken met andere Chinese leveranciers levert Fresh-key dataloggers met een stabiele productkwaliteit. Fresh-key dataloggers zijn van solide kwaliteit, de software is volwassen en de aftersalesdiensten zijn betrouwbaar. Fresh-key biedt uitgebreide zekerheid.

"Het is in China gemakkelijk om snel een nieuw product te ontwikkelen, maar het opzetten van een gestandaardiseerde productie is moeilijker. Dat is de reden waarom een aantal dataloggers op de markt zijn gebracht voordat het productieproces was gerijpt. Er is geen garantie voor productkwaliteit. Wij zien zorgvuldig toe op de productkwaliteit van onze dataloggers," besluit Tina.

Voor meer informatie:
Tina Sun, CEO
Fresh-key (Shanghai) Technology Co., Ltd.
+86 150 0056 4488
tina@fresh-key.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven