Van Trier en Breston sluiten miljoenendeal

Van Trier heeft afgelopen maand haar grootste order ooit geplaatst bij machinebouwer Breston uit Nieuwe-Tonge. De voorraad van Van Trier wordt aangevuld met maar liefst 60 mobiele scheepsbeladers en hallenvullers met een totale waarde van 5,3 miljoen.

Het familiebedrijf Van Trier, dat al sinds 1746 bestaat, is specialist in het leveren van mobiele transportbanden voor de industrie en de landbouw, met ruim 500 mobiele transportbanden op voorraad in Tholen.

Breston is de specialist in het produceren van mobiele transportbanden en inschuurlijnen. Twintig jaar geleden nam Van Trier voor het eerst de Breston machines in de voorraad. Nu in 2022, is Van Trier de grootste aanbieder in Breston machines over de gehele wereld met onder andere hallenvullers, scheepsbeladers, transportbanden, duobanden, stortbakken en meer.

De samenwerking tussen Van Trier en Breston heeft geleid tot vele successen, met als recent paradepaardje de Breston x Van Trier HV28-140, Europa’s grootste mobiele scheepsbelader met een capaciteit van 1100 ton per uur.

Breston HV28-140
Met deze deal, die in juli 2022 is gesloten, heeft Van Trier haar ’s wereld grootste voorraad aan scheepsbeladers en stackers nóg verder uitgebreid. Gijs van Trier: “Wij werken samen met bedrijven die verder met ons willen groeien, Breston is daar een enorm goed voorbeeld van.”
Breston is al volop bezig met het bouwen van de machines, de levering van de hallenvullers en scheepsbeladers zullen voor maart 2023 allemaal zijn afgerond.

Voor meer informatie:
Van Trier BV
t: +31 166 600 100
m: +31 6 2149 2746
marketing@vantrier.nl
www.vantrier.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven