Aartsen in beweging

“‘Never a boring moment at Aartsen’ is een vaak gehoorde oneliner binnen Aartsen. "We zijn een bedrijf dat continue in beweging is en we zijn enorm ambitieus om samen met onze partners in de wereld altijd op zoek te gaan naar dat kleine stukje verbetering in zowel de Benelux als in Azië. Binnen Aartsen houden we ervan om de lat hoog te leggen”, vertelt Menno van Breemen.

Benelux
“In de Benelux staan we ondanks de lange historie niet stil. Integendeel we willen altijd vooruit kijken. We groeien op het juiste tempo. Onze visie is niet om de grootste te zijn. We streven ernaar om de beste te zijn in zowel Breda, Venlo als in St. Katelijne Waver (BE). Zowel in Breda als in St. Katelijne Waver, groeien we uit ons jasje. In België hebben we besloten om een nieuwbouwproject in gang te zetten, om ervoor te zorgen dat we ook daar klaar zijn om de verdere groei te realiseren én om ons serviceniveau naar onze partners op het juiste niveau te houden. De plannen zijn rond en we hopen dat de spreekwoordelijke schop zo snel mogelijk in de grond gaat. Met een vernieuwde locatie van 10.000 m² zijn we dan klaar voor de toekomst.”


Vestiging Breda

Ook in Breda liggen de plannen klaar om extra ruimte te creëren in de magazijnen en kantoorruimtes. "Binnen de verschillende disciplines zoals HR, Marketing, IT, maar ook sales maken we grote stappen. Zo is er een bouwkundige uitbreiding gepland voor de verdere ontwikkeling van deze afdelingen. Hiermee hopen we in 2022 nog van start te gaan”, vertelt Menno. "Naast de geplande uitbreidingen zijn we trots op het feit dat de lancering van ons zelf ontwikkelde ERP systeem niet meer heel lang op zich laat wachten. We zijn bezig met de spreekwoordelijke puntjes op de i om ervoor te zorgen dat alles gereed is voor een goede overgang. Deze ontwikkeling zal een enorme positieve impact hebben, Aartsen vooruit helpen en bijdragen aan de toekomst. Zowel voor ons team als voor onze partners, zowel in de Benelux als in Hong Kong.”

Hong Kong
“De strategie van Aartsen is altijd, vanaf de start, soortgelijk geweest met onze visie in Europa. We importeren als Aartsen alles, een enorme range producten van zowel groenten als fruit, direct vanuit de plus minus 700 producenten, vanuit alle hoeken van de wereld. De distributie in Azië vindt plaats in meer dan 17 verschillende landen. Het verre Oosten is geen gemakkelijke markt. Met zijn groei is het een markt die van steeds grotere invloed is op onze wereldwijde handel. Er is een groot misverstand om te zeggen dat het gemakkelijk is, want deze regio huisvest een enorm aantal mensen. Key is echt om het juiste product op de juiste plek te krijgen om de optimale prijs uit de markt te halen. Onze visie is nog steeds om zoveel mogelijk verkooppunten te creëren buiten de grote traditionele steden. Uiteraard zijn we daar vertegenwoordigd, maar we zijn altijd op zoek naar de meerwaarde voor onze partners. Zo zijn we trots op het feit dat Aartsen Asia na 10 jaar op dit moment meer dan 160 distributiepunten heeft in Azië, waar meer dan 9 miljoen dozen per jaar hun weg vinden naar onze klanten. Het is een mix van first, second en third tier groothandelaren, hotel en catering, straatshops, processing industrie, retailers en online verkoop. De spreiding is enorm. Ook op organisatorisch vlak staan we niet stil. Het vernieuwde kantoor is klaar voor de verdere groei. Het team blijft zich uitbreiden waar we richting de 30 mensen groeien, en waar we nu meer dan 10 talen op kantoor spreken om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Lokale mensen, lokale talen en ter plaatste zijn, is essentieel voor de juiste controle.”

Fairs and travel
Aartsen zal zichtbaar zijn op de beurzen van zowel Madrid (Fruit Attraction 4-5-6 Oktober) als in Bangkok (Asia Fruit Logisitica 2-3-4 November). “Na een periode van beperkt reizen zien we als Aartsen ernaar uit om de gelegenheid aan te grijpen om onze relaties van harte uit te nodigen op onze stands! Let’s shake hands and grow together! “

Voor meer informatie:
Menno van Breemen
Aartsen
T: +31 (0)76 - 52 48 105
M: NL +31 6 34 37 13 58
M: HK +852 93 19 80 78
menno.van.breemen@aartsen.com
www.aartsen.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven